Vacature: Zelfstandigwerkend kok

Datum: 30-6-2023

Heb jij een passie voor koken? Dan ben jij misschien diegene die wij zoeken!

WAT ZOEKEN WIJ

De Dorpskamer van Leek is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Zelfstandig Werkend Kok (MBO-niveau) voor een contract van 36 tot 40 uur per week in Leek, regio Groningen. We verwelkomen gasten in een gastvrije omgeving waar heerlijke gerechten worden bereid en geserveerd.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij een gepassioneerde kok die altijd op zoek is naar de ultieme smaakbeleving? Bij De Dorpskamer van Leek krijg je de kans om je culinaire creativiteit tot uiting te brengen. Van traditionele streekgerechten tot verrassende culinaire hoogstandjes, ons restaurant biedt een gevarieerd menu waar gasten van kunnen genieten. We verwelkomen wekelijks een groot aantal gasten in ons à la carte restaurant en gezellige bar. Als onderdeel van ons team krijg je de ruimte om je vakmanschap te tonen, zijn er mogelijheden om jezelf te ontwikkelen en werk je samen met een hecht en gezellig team!

BELONING VOOR JOUW INZET EN RUIMTE VOOR TALENT

Bij De Dorpskamer van Leek belonen we al onze medewerkers ruim boven de Horeca CAO, afhankelijk van ervaring en inbreng. We bespreken dit graag persoonlijk met jou. Daarnaast ontvang je direct een bonus van €500 bij ondertekening van het contract. Als je na een jaar nog bij ons in dienst bent, ontvang je opnieuw een bonus van €500. We vergoeden ook je reiskosten. We hebben een maandelijkse fooienpot die royaal verdeeld wordt onder het personeel. Als extraatje bieden we elke dag een warme maaltijd en na afloop een aantal drankjes van het huis.

KOM JOUW CULINAIRE VAARDIGHEDEN TOT UITING BRENGEN

De Dorpskamer van Leek is een jong bedrijf met enthousiaste en gemotiveerde teamleden. Ons restaurant, gelegen in Leek, Groningen, staat bekend om zijn gastvrijheid en heerlijke gerechten. Met jouw ervaring en passie til je onze keuken naar een nog hoger niveau.

WORD LID VAN ONZE FAMILIE

Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer vandaag nog en stel jezelf aan ons voor! Ben je op zoek naar andere functies? Kijk dan op onze pagina www.dedorpskamervanleek.nl/vacatures voor meer vacatures.

ACTIE IS VEREIST

Sluit je aan bij ons team van culinaire professionals en maak deel uit van een groep gepassioneerde mensen die streven naar excellente gerechten en tevreden gasten. Wil je meer informatie of solliciteren? Neem eenvoudig contact op met Joop, de eigenaar, via het e-mailadres vacatures@dedorpskamervanleek.nl.


Deel dit bericht