Activiteiten in Leek

Datum: 2-9-2022

Het afgelopen weekend werden er twee evenementen georganiseerd in het centrum van Leek. Als dé huiskamer van Leek konden we hier natuurlijk niet achterblijven en hebben we diverse activiteiten georganiseerd rondom de evenementen heen.

Het weekend startte op vrijdag met Bourgondisch Leek, een evenement waar alle Leeksters kennis konden maken met de heerlijke gerechten die de lokale restaurants in Leek te bieden hebben. Wij gaven onze gasten deze avond de keuze uit twee gerechten: varkenshaas medaillons in champignonsaus of een broodje karbonade. Beide gerechten werden enorm gewaardeerd, wat ervoor zorgde dat behalve de Leeksters, ook wij ‘s avonds met een goed gevoel huiswaarts konden gaan. 

Het tweede en tevens laatste evenement van dit weekend in Leek was de welbekende Dolle Zaterdag. Tijdens dit evenement was het beregezellig op ons terras waar onder andere live muziek was. Daarnaast was er ook op onze stoep voldoende beweging met de kleedjesmarkt die daar plaatsvond. Zowel vanaf hier, als van de andere activiteiten kregen we voldoende aanloop, waardoor deze zaterdag ook voor ons een groot succes was.

Al met al kunnen we uiteindelijk concluderen dat we twee gezellige en drukbezochte evenementen hebben gehad. Deze zijn daarom, wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar!

 


Deel dit bericht